Το σήμερα

Το Παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων, που πλέον έχει μετονομαστεί σε Royal Theater, δεσπόζει σε μία καταπράσινη έκταση 7 περίπου στρεμμάτων, που “βλέπει” από το μπαλκόνι του το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Οι εργασίες ανάπλασης του χώρου πέτυχαν να διατηρήσουν αναλλοίωτη τη φυσιογνωμία του ιστορικού κτηρίου και την αρχοντιά που αποπνέει η μπαρόκ καταγωγή του.

Σήμερα, το κτήριο με τη μεγάλη μουσική και θεατρική σκηνή, τις αίθουσες των θεωρείων και το Bar Restaurant με το Up-Stage στον Α΄όροφο…

…μαζί με τον Κήπο, το βοηθητικό κτήριο («Νέα Πτέρυγα»), την ανοιχτή μουσική σκηνή και τον Ιερό Ναό του Αγίου Κυρίλλου συνθέτουν έναν πρωτοποριακό πολυχώρο πολιτισμού, εταιρικών εκδηλώσεων και ποιοτικής ψυχαγωγίας, με εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας και κλασσικής αισθητικής.

Ο πολυχώρος του Royal Theater μπορεί να φιλοξενήσει τα πάντα. Από ένα συνέδριο (μικρό ή μεγάλο), μία θεατρική παράσταση αξιώσεων, ή μία συναυλία 1200 ατόμων, μέχρι μικρότερα events, εκθέσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, ή μικρά “live” στη μουσική σκηνή του Up Stage, αλλά και  δεξιώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις αξιώσεων.