Ταξίδι στη χώρα των ξωτικών

Το πιο πλούσιο κι εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο πάρκο λειτουργεί φέτος στην Πάτρα!

Για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου οι χώροι του Royal μετατρέπονται σ’ ένα μαγικό σκηνικό με πολλές δράσεις κι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Κάθε μέρα από τις 11 το πρωί περιμένουν τους μικρούς μας φίλους το Εργαστήρι των ξωτικών και η Βασίλισσα του χιονιού για να τους κάνει facepainting.

Στις 12 το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν οι Μασκότ του χωριού, η Στρουμφίτα, ο Μίκυ, η Μίνι και ο Τάρανδος περιδιαβαίνουν τους χώρους του χωριού και πάνε στο Ταχυδρομείο για να στείλουν το γράμμα τους στον Άη Βασίλη.

Συναντούν τα ξωτικά, τις νεράιδες και τους μολυβένιους στρατιώτες κι όλοι μαζί τους καλεσμένους του πάρκου, που δίνουν τη δική τους νότα με διαφορετικές παραστάσεις κάθε μέρα. Η ομάδα ζογκλέρ X-Saltibagos δίνουν τη σκυτάλη στον Καραγκιόζη του θεάτρου σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη και αυτός με την σειρά του σε guest star όπως τη Βανέσσα Αδαμοπούλου που θα γεμίσει μουσικά το βράδυ των Χριστουγέννων, ή τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργος Λαμπάτο, που έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου με το θεατρικό παιχνίδι “Στο δάσος των παραμυθιών” γεμάτο ζωντανή μουσική, χορό και πολύ παιχνίδι…

Μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη!

Παιχνίδια, κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιών, μάγοι και ταχυδακτυλουργοί, μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα κι ένα ονειρεμένο Fun park με οικολογικό παγοδρόμιο, bungee jumping, συγκρουόμενα και 5D cinema θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα… αξέχαστα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία: το “Ταξίδι στη χώρα των ξωτικών” είναι το χριστουγεννιάτικο χωριό των παιδιών…

… μην το χάσετε!

Είσοδος μόνο 2 ευρώ

Πληροφορίες – κρατήσεις  2611 810524 & 6971801331

Ειδικές τιμές για, συλλόγους και ομάδες. Πληροφορίες 6936813316

Tικ Tοκ Tικ Tοκ η στιγμή έφτασε… την Κυριακή 27 Νοεμβρίου το χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης θα ανοίξει τις πύλες του καλωσορίζοντάς σας σ’ ένα “Ταξίδι στη χώρα των ξωτικών”.
Grand opening με φαντασμαγορικό άναμα του στολισμού του τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρελάσεις από ξωτικά, μασκότ, ζογκλέρ, παραστάσεις Καραγκιόζη κι ένα μεγάλο πάρτυ από τους μετρ του είδους τους, τους αγαπημένους 1550.
Ραντεβού στις 6 απόγευμα για να εγκαινιάσουμε μαζί την πιο μαγική εποχή του χρόνου!

Γνωρίστε το Χωριό μας…

Εντυπωσιακό σκηνικό

Σπίτι του Αι Βασίλη

Ταχυδρομείο του Αι Βασίλη

Παραμυθούπολη

Εργαστήρι των ξωτικών

…και πολλά ακόμα!

Fun park γιατί η διασκέδαση δεν σταματά…

Τρενάκι

Συγκρουόμενα

Βungee jumping

Οικολογικό παγοδρόμιο

Τραμπολίνο

Σινεμά 5D

Τοξοβολία

Χριστουγεννιάτικη αγορά

…και πολλά ακόμα!

Οι εκδηλώσεις μας…