09
Mar

Γιώργος Πολυχρονιάδης, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Λάκης Τζορντανέλλι και Κατερίνα Αδαμαντίδου

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 9 το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο RoyalTheater , στο δεύτερο μπουρμπούλι του Καρναβαλιού . Οι άριστες εντυπώσεις που άφησε το πρώτο , ξύπνησαν παλιές μνήμες μεγαλείου σε πολλούς καρναβαλιστές , που γλέντησαν με την ψυχή τους .

Τετάρτη 9 Μαρτίου λοιπόν και το κέφι θα κορυφωθεί με μια υπέροχη μουσική περιήγηση , από το παρελθόν στο παρόν, με τους Γιώργο Πολυχρονιάδη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Λάκη Τζορντανέλλι και Κατερίνα Αδαμαντίδου. Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, με τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε, που χορέψαμε και χορεύουμε όλοι. Μια βραδιά χωρίς διακοπή, ένα ατελείωτο πάρτυ που θα μας κρατήσει όλους στον ‘’αέρα’’.

Μεγάλες επιτυχίες των ‘’Poll’’ αλλά και άλλα πολλά αγαπημένα όπως ‘’Θα μείνουμε πάντα παιδιά’’ , ‘’Τρελλοκόριτσο’’ , ‘’Το κορίτσι του Μάη’’ , ‘’Τζέκινγκς Χαν’’ και άλλες αυθεντικές εκτελέσεις , που έχουν γράψει ιστορία .

Έναρξη του Μπουρμπουλιού στις 9 το βράδυ , οι άνδρες με βραδινό ένδυμα κατά το έθιμο και 10 Ευρώ η είσοδος με ένα ποτό.

Οι γυναίκες όπως πάντα μόνο με ντόμινο και ελεύθερη είσοδο και για όσες βρεθούν χωρίς ντόμινο μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν στην είσοδο του RoyalTheater .

Πληροφορίες – Κρατήσεις Τηλέφωνα : 2610-310020

Από 10:00π.μ – 3:00μ.μ και 6:00μ.μ – 9:00μ.μ

03