12
Mar

Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός στο Τελευταίο Μπουρμπούλι του Καρναβαλιού

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός στο Τελευταίο Μπουρμπούλι του Καρναβαλιού

Το Τελευταίο Μπουρμπούλι του Φετινού Καρναβαλιού έφτασε!!!! Το RoyalTheater που η αρχιτεκτονική του έχει σαφή αναφορά στο εσωτερικό του Δημοτικού Θεάτρου ‘’Απόλλων’’, κατεγράφη στη συνείδηση των Πατρινών ως ο πλέον κατάλληλος χώρος για την φιλοξενία των Μπουρμπουλιών.

Τελευταίο Μπουρμπούλι λοιπόν Σάββατο 12 Μαρτίου στις 9:30 το βράδυ με μια πιο φρέσκια πνοή και προσαρμογή στα σύγχρονα δεδομένα. Οι άνδρες όπως απαιτεί η παράδοση με τα καλά τους ή μασκέ και οι γυναίκες αντίστοιχα , με είσοδο 15 Ευρώ με ένα ποτό ενώ οι γυναίκες ντόμινο με ελεύθερη είσοδο όπως πάντα.

Δοκιμάζεται μια μικρή ανατροπή. Άλλωστε η ουσία του Καρναβαλιού δεν είναι στο σύνολο της μια ανατροπή;

Το τελευταίο Σάββατο η καρδιά του Καρναβαλιού θα χτυπήσει στο RoyalTheater με Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό σε ένα πρόγραμμα που αποτελεί μίξη πολλών ειδών Ελληνικής μουσικής, που ο κόσμος έχει αποδεχθεί και αγκαλιάσει με πολύ αγάπη.

Ο Γιάννης Βαρδής από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς, με την υποστήριξη της καλλιτεχνικής του ‘’καταγωγής’’ έχει αποδείξει το ταλέντο του και την διάθεση του να διεκδικήσει μόνιμο ρόλο στα μουσικά μας πράγματα.

Και ο Γιώργος Λιανός, ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης αγαπητός για το χιούμορ του και τις ατάκες του, ιδιαίτερος ερμηνευτής , σε μια σύμπραξη οι δυό τους εδώ και έξι χρόνια μετράνε πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις μαζί.

Στην κοινή τους εμφάνιση στη Πάτρα υπόσχονται να απογειώσουν το κέφι σε μια νύχτα που θα την θυμούνται όλοι για καιρό. Και βεβαίως για όσες από τις κυρίες βρεθούν χωρίς ντόμινο, το RoyalTheater παρέχει πάντα ντόμινο δωρεάν μέχρι να εξαντληθούν βέβαια.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Τηλέφωνα : 2610-310020

  Από 10:00π.μ – 3:00μ.μ και 6:00μ.μ – 9:00μ.μ

03