Μοναδικοί Passepartout ξεσήκωσαν τον ΚΗΠΟ του Royal!

Η πρώτη τους εμφάνιση την Πέμπτη 13 Ιουνίου στη σκηνή του ΚΗΠΟΥ, ενθουσίασε κυριολεκτικά! Οι Passepartout μετέτρεψαν ένα απλό live σε non stop party, που ξεσήκωσε τους πάντες να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί τους.

Ακούσματα “καλοκαιρινά”, ρυθμοί έντονοι, ελληνική και ξένη μουσική… στα μέτρα μας, συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για να περάσει κανείς ευχάριστα το βράδυ της Πέμπτης.

Δοκιμάστε τη νέα λίστα καλοκαιρινών κοκτέηλ στην επιβλητική πέτρινη μπάρα, παγωμένη μπύρα και εξαιρετικό φαγητό από το νέο menu που ετοίμασε ο σεφ κι αφήστε τις μουσικές επιλογές των Passepartout να σας ταξιδέψουν!

Η Passepartout band συστάθηκε το Μάιο του 2013 με έδρα τον Πύργο Ηλείας. To ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που κάνει την μπάντα να ξεχωρίζει, είναι η ευελιξία στην εναλλαγή μουσικών οργάνων κ ηχοχρωμάτων, που της επιτρέπει να κυμαίνεται τόσο σε ήχους balkan, swing, rock n roll, disco, pop, latin όσο σε έντεχνους και λαϊκούς. Αυτό όμως, που τελικά καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις, είναι η ικανότητά τους να εκτοξεύουν τη διάθεση στα ύψη σε ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, μετατρέποντας έτσι κάθε τους εμφάνιση σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη ραγδαία εξέλιξη της μπάντας τον τελευταίο χρόνο, συμετέχοντας σε πολλά και σημαντικά δρώμενα. Κάποια απ’ αυτά είναι η συμμετοχή τους στη συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Φλόκα με το Γιάννη Πάριο, η ανάθεση της Τελετής Λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού στην Πάτρα το 2016, συνεργασία με τη Νίνα Λοτσάρη σε κάποιες παραστάσεις το χειμώνα του 2016 και 2017, ανάθεση εορταστικού προγράμματος σε κανάλι εθνικής εμβέλειας, καθώς και συμμετοχές τους σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ από Πελοπόννησο μέχρι Βόρεια Ελλάδα.

Αποτελείται από τους :
Τύμπανα: Αποστόλης Κακαβάς,
Ηλεκτρικό μπάσο: Kωνσταντινος Σπηλιωτόπουλος,
Ηλεκτρικη κιθαρα: Πάνος Γεωργόπουλος,
Πιάνο: Στέφανος Κωνσταντόπουλος
Κλαρινέτο, βιολί, τρομπέτα, μπουζο­ύκι, γκάιντα, φωνή: Ηλίας Λαμπρόπουλος,
Σαξόφωνο: Αντώνης Μουρελάτος,
φωνές: Δήμητρα Θεοφανίδη, Nίνα Μαζάνη

Info:
Κάθε Πέμπτη του Ιουνίου στον ΚΗΠΟ του Royal, στις 10 το βράδυ.
Είσοδος ελεύθερη.
Κρατήσεις: 2610 310120