ΛΑΜΠΡΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ ROYAL

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε, χτες, στο θέατρο Royal, η πρεμιέρα του έργου “Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη” του Δημήτρη Ποταμίτη. Η παιδική σκηνή του θεάτρου, ξεκίνησε να μοιράζει την καλλιτεχνική της σοδειά σε μικρούς και μεγάλους φίλους, που χθες κατέκλυσαν το θέατρο και υποδέχτηκαν με θερμό χειροκρότημα και εγκωμιαστικά σχόλια τους καλλιτέχνες.

Εκτός από γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους, έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα και αρκετοί εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Μετά το πέρας της παράστασης, όλοι είχαν να μοιραστούν έναν καλό λόγο με τους ηθοποιούς και τους άλλους συντελεστές της παράστασης.

Η παιδική σκηνή του Royal εγκαινιάστηκε με μια θεατρική παραγωγή καθόλα άρτια, με ένα έργο κατάμεστο ψυχαγωγικών δράσεων και παιδαγωγικών μηνυμάτων.

Το θέατρο Royal, περιμένει, με χαρά, μικρούς και μεγάλους φίλους, για να τους ταξιδέψει στην ονειροχώρα του παππού Αριστοφάνη.

Διασκευή – σκηνοθεσία: Διονύσης Βούλτσος
Mουσική: Ευγένιος Βούλγαρης
Σκηνικά – κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Χορογραφίες: Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Λογαράς

Παίζουν οι ηθοποιοί :
Αχιλλεοπούλου Ζαχαρή
Βαμβακάς Δημήτρης
Δημόπουλος Θάνος
Επιτροπίδης Γιώργος
Κοσμάτου Βιργινία
Λογαράς Γιώργος

Ήδη, υπάρχει πρόδηλο ενδιαφέρον πολλών εκπαιδευτικών για κλείσιμο πρωινών παραστάσεων για δημοτικά σχολεία και γυμνάσια.

Επίσης, κάθε Κυριακή, στις 12.00 μ.μ. θα δίνεται παράσταση για το κοινό.

Προπώληση: https://www.more.com/…/istories-tou-pappou-aristofani-1/
Γωνιά του βιβλίου, Queen, Royal Theater

Πληροφορίες και Κρατήσεις: 261 181 0524