Μαγικό το opening για το Up Stage με την Ελένη Δήμου

Χειμαρρώδης και καθηλωτική ήταν η Ελένη Δήμου στο Up Stage του Royal Theater, όπου με την εναργή και φωτοβόλο ερμηνεία της παρέσυρε το ακροατήριο στις κρυφές μουσικές της ατραπούς.

Με την παθιασμένη σκηνική της παρουσία, που ξεχείλιζε από συναίσθημα και ένταση, η ποιοτική τραγουδίστρια λίκνισε και «κούρδισε» το μουσικό της… εκκρεμές, στους κτύπους της καρδιάς των ακροατών της.
Δεν περιορίστηκε μόνο στις δισκογραφικές της επιτυχίες, αλλά περιπλανήθηκε και σε άλλα μονοπάτια του ελληνικού πενταγράμμου, που η ίδια ανέδειξε με την εντελώς προσωπική της ερμηνεία και χροιά.

«Σείστηκε» η μουσική σκηνή με τις πρώτες νότες από τα «Προσωπικά», ένα τραγούδι-ορόσημο στην καριέρα της, που με την «σπαρακτική» της απόδοση προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού.

Η Ελένη Δήμου μάλιστα δεν δίστασε κάποια στιγμή να κατέβει από τη σκηνή και να «μπλεχτεί» με το κοινό, τραγουδώντας ανάμεσά του και χωρίς μικρόφωνο, αγαπημένες της επιτυχίες!
Το θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου, την ξαναέφερε στη σκηνή, όπου και έκλεισε το δίωρο πρόγραμμά της, με μουσικές «αφιερώσεις» καθιστώντας αξέχαστη την μουσική αυτή εμπειρία για τους δεκάδες Πατρινών που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της Ακτής Δυμαίων.

Άξιοι συμπαραστάτες της Ελένης Δήμου στην μουσική παράσταση «Η Ελένη των Φεγγαριών», ο Γιώργος Τσοκάνης στα πλήκτρα και ο Πάνος Νικολακόπουλος στην κιθάρα, που βοήθησαν με τις απέριττες ενορχηστρώσεις των τραγουδιών, να να ξεδιπλωθεί σε όλες της τις διαστάσεις, η πλούσια γκάμα των φωνητικών της ηχοχρωμάτων και ανασαιμιών.