Εκπληκτική η Μαρία Ρούτση στο Steak Bar του Royal

Δυναμικά ξεκίνησε η μουσική παράσταση “Τραγούδια στο Φως”, με την ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση στη σκηνή του Steak Bar να “υπόσχεται” μοναδικά χειμερινά Σαββατόβραδα!

H πατρινή ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή του πρώτου ορόφου του ιστορικού κτηρίου της Ακτής Δυμαίων, μ’ ένα πρόγραμμα ανατρεπτικό, με τραγούδια σε ελληνικούς και ξένους ήχους και με έντονο το θεατρικό στοιχείο, παρασύροντας τους θεατές σ’ ένα μουσικό ταξίδι με δυνατές ερμηνείες.

Ακούσαμε τραγούδια των Στ. Κραουνάκη, Δ. Σαββόπουλου, J. Cocker, B. Dylan, Μ. Χατζιδάκι, K.Weill να “συνδιαλέγονται” αρμονικά με τραγούδια των Γ. Ζαμπέτα, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Πλέσσα, Β. Τσιτσάνη και μας ταξίδεψαν ρυθμικά με σκοπούς ταραντέλα στην Κ. Ιταλία, με blues και rock στην Αμερική έως και στην Κρήτη με παραδοσιακά ακούσματα.

Η Μαρία Ρούτση παρέα με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο στο πιάνο, τον Τάσο Σχίζα στο ακορντεόν, τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο μαντολίνο,το λαούτο και το τρίχορδο μπουζούκι, αλλά και με την σκηνοθετική επιμέλεια του ηθοποιού Βασίλη Κόκκαλη, υπόσχεται κάθε Σάββατο να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές, τραγουδώντας, όπως πάντα, με την καρδιά της!