Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μάγεψε το φανατικό κοινό της η γνωστή τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή του Royal theater στην Πάτρα.

Απλή, όμορφη και με τη χαρακτηριστική της φωνητική μαγεία και άνεση η Ελεωνόρα έκανε τα χατίρια των αγαπημένων της φίλων Πατρινών, στους οποίου υποσχέθηκε να επιστρέψει το Φθινόπωρο μετά το τέλος της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Συνδυάζοντας το τραγούδι, το χορό και την πρόζα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, ερμήνευσε μοναδικά δικά της αλλά και άλλων δημιουργών, τραγούδια ξεσηκώνοντας τα πλήθη που την χειροκροτούσαν σε κάθε της λίκνισμα!

Με πηγαίο χιούμορ, αναφέρθηκε στα τραγούδια της που περιγράφουν ερωτικές καταστάσεις που πονούν και με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού έκανε το ROYAL Theater να “τρέμει” σε κάθε της ερμηνεία και να ξεσπά σε θερμό χειροκρότημα. Στο τέλος κάλεσε το κοινό να κάνει ότι του λέει το σώμα και η ψυχή του, έβγαλε τα παπούτσια της και δε σταματούσε να μοιράζει χαμόγελα σε όλους όσοι εκδήλωσαν την αγάπη τους απέναντι σε αυτή τη μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Κατάμεστο το royal theatre από νωρίς – περίπου 9 άνοιξαν οι πόρτες – ενώ έξω από το θέατρο η “ουρά” έφτανε τα εκατοντάδες μέτρα.

zouganeliroyal-1 zouganeliroyal-2 zouganeliroyal-3 zouganeliroyal-4 zouganeliroyal-6 zouganeliroyal-7 zouganeliroyal-8 zouganeliroyal-9 zouganeliroyal-10