Γεμάτα κέφι και χορό τα πρώτα Μπουρμπούλια 2020

Με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου το 1ο Μπουρμπούλι στο Royal ανοίγοντας τη σειρά των τριών φετινών Μπουρμπουλιών, που κυριαρχούν στη χορευτική καρναβαλική νυχτερινή διασκέδαση του τελευταίου δεκαημέρου του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η ξεχωριστή αρχή έγινε με την εμφάνιση τεσσάρων καταξιωμένων και δημοφιλών τραγουδιστών, των Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, Γιώργου Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι και Κατερίνας Αδαμαντίδου, που ξύπνησαν «Tα καλύτερά μας χρόνια» σ’ ένα non stop party με επιτυχίες των 50’s, 60’s και 70’s, που κράτησε αμείωτα τον χορό και την έντονη καρναβαλική διάθεση στους θιασώτες των ιστορικών χορών του Πατρινού Καρναβαλιού, που προσήλθαν αθρόα στο Royal και ξέδωσαν με την ψυχή τους. Xορός των ντόμινο με καβαλλιέρους σε πλήρη δράση και αξέχαστες μουσικές μνήμες από χρυσές εποχές.

Την ανάλογη προθέρμανση του χορευτικού καρναβαλικού κλίματος έκαναν οι αγαπημένοι Passepartout.

Το ραντεβού των Μπουρμπουλιών ανανεώνεται για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 με την Μπέσσυ Αργυράκη να έρχεται να ξεσηκώσει τα ντόμινο και τους συνοδούς τους με τα must τραγούδια του Καρναβαλιού.

Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ και δωρεάν!

Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει ένα στην γκαρνταρόμπα του χώρου μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

Με τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας.