30
Sep

Η “KOMPANIA” στο Royal Theater

Η KOMPANÍA έρχεται στο Royal με μια από τις πλέον πρωτότυπες εμφανίσεις των τελευταίων ετών, η οποία φέρνει το ρεμπέτικο στο σήμερα.

Η KOMPANÍA είναι εδώ και πολλά χρόνια η πλέον επιδραστική μπάντα στον χώρο του ρεμπέτικου. Με τη χαμογελαστή και γεμάτη θετική ενέργεια Ιουλία Καραπατάκη -μια από τις πιο ανερχόμενες και ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας γενιάς που τα τελευταία χρόνια αποτελεί τη σταθερή συνεργάτιδα του Σωκράτη Μάλαμα– τον Σωτήρη Παπατραγιάννη (τραγούδι, μπαγλαμά) από τους πλέον αναγνωρισμένους τραγουδιστές του ρεμπέτικου καθώς το υπηρετεί πιστά εδώ και τρεις δεκαετίες και φυσικά τους πέντε κορυφαίους μουσικούς: Θοδωρή Πετρόπουλο (μπουζούκι, τραγούδι), Τζίμη Γκίνη (ακορντεόν), Γιώργο Παπαδόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα) Μιχάλη Δάρμα (μπάσο) και Κώστα Σπυράτο (κρουστά, τύμπανα).

Τα τελευταία 12 χρόνια η KOMPANÍA ταξιδεύει σε σημαντικούς χώρους ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, με περιοδείες σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Γαλλία, Σουηδία, Ισραήλ, Αλβανία, Κύπρο κ.α.
Συχνή η παρουσία της και στις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της Ελλάδας και στο εξωτερικό αλλά και σε διεθνή μουσικά ντοκιμαντέρ, όπως της Φιλαρμονικής του Βερολίνου για την Αθήνα και τη μουσική της, με ξεναγούς την KOMPANÍA και τον σολίστ Λεωνίδα Καβάκο.

Δισκογραφικά, η KOMPANÍA μετρά τέσσερα άλμπουμ (“KOMPANÍA Live”, “Roundtrip – Μετ’ επιστροφής”, “Κρίση – Crisis” & “WEAST”), ηχογραφημένα σε Ολλανδία και Σουηδία, με εξαιρετικές κριτικές από διεθνή περιοδικά (όπως το fRoots Magazine) αλλά και διακρίσεις σε Ευρωπαϊκά charts (World Music Charts of Europe – wmce.de).
Στο τέταρτο άλμπουμ της, η Kompanía “ξαναδιαβάζει” παραδοσιακά ρεμπέτικα και σμυρναίικα, με σύγχρονη ματιά στην ενορχήστρωση και uptempo διάθεση, φέρνοντάς τα στο σήμερα και “παντρεύοντάς” τα με λαϊκές μουσικές απ’ όλον τον κόσμο, όπως η reggae, το funk, η country, η rock και όχι μόνο…

Παίζουν:
Ιουλία Καραπατάκη – Τραγούδι
Σωτήρης Παπατραγιάννης – Τραγούδι, μπαγλαμά
Θοδωρής Πετρόπουλος – Μπουζούκι, τραγούδι
Τζίμης Γκίνης – Ακορντεόν
Γιώργος Παπαδόπουλος – Ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Δάρμας – Μπάσσο
Κώστας Σπυράτος – Τύμπανα, κρουστά

Πληροφορίες και Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/music/h-kompania-sto-royal-theater/