23
May

«Το ποδόσφαιρο χαρίζει ζωή – γίνε δότης μυελού των οστών» από την ΕΠΣ Αχαϊας

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

«Το ποδόσφαιρο χαρίζει ζωή – γίνε δότης μυελού των οστών» από την ΕΠΣ Αχαϊας

Η ΕΠΣ Αχαΐας επαναπροσδιορίζοντας το νόημα του αθλητισμού διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα ημερίδα με θέμα «το ποδόσφαιρο χαρίζει ζωή –γίνε δότης μυελού των οστών». Η εκδήλωση θα γίνει στο Royal Theatre Patras (Παλιό Πτωχοκομείο) και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Προσκεκλημένοι της ΕΠΣ Αχαΐας είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ Χαράλαμπος – Σταύρος Κοντονής, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού κ Ιούλιος Συναδινός και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας.

Ο κ. Σταύρος Κοντονής έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραβρεθεί στην ημερίδα και σήμερα το πρωί θα δώσει την οριστική του απάντηση στην διοίκηση της ΕΠΣΑ αν θα έρθει στην Πάτρα την ερχόμενη Δευτέρα. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της ΕΣΠ Αχαΐας κ. Δημήτρης Μπαλαφούτης, ο πρόεδρος ΚΕΔΜΟΠ κ. Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, ο αντιπρόεδρος ΕΟΠΥΥ κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ο πρόεδρος του Πανελληνίου συνδέσμου Αμειβομένων ποδοσφαιριστών κ. Σάκης Δημόπουλος. Την ημερίδα θα συντονίσει ο Διπλωμάτης κ Δημήτρης Παπανδρέου, ενώ υπεύθυνη της διοργάνωσης είναι η κ Χρυσούλα Σταθοπούλου.

Στην είσοδο του θεάτρου θα παρευρίσκεται η ιατρός –εθελόντρια του Χάρισε Ζωή κ.Κατερίνα Γραφανάκη και η βοηθός ιατρικών Εργαστηρίων του Χάρισε Ζωή κ. Γεωργία Φελέσκουρα. Η πρωτοβουλία διοργάνωσης της ημερίδας εκ μέρους της ΕΠΣ Αχαΐας δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να ευαισθητοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν ώστε όλοι μαζί να κάνουμε την λευχαιμία παρελθόν.