16
Apr

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο main stage του Royal

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παίρνει πάλι την βαλίτσα της στο χέρι ….. γεμάτη υπέροχη μουσική, με σκοπό να ξανασυναντήσει τους φίλους της σε επιλεγμένους ”σταθμούς” , με τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Το Σάββατο 16 Απριλίου στο Royal Theater στις 10 το βράδυ με ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο , ανατρεπτικό, που χωράει διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιωματά της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για άλλη μια φορά θα μοιραστεί τα τραγούδια, που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Μια παράσταση με την αισθητική και την σφραγίδα της.

Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλωστε διαφορετικά. Κόρη δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο τραγούδι και το θέατρο.

Οι ζωντανές εμφανίσεις της ξεκίνησαν με τον Γιώργο Νταλάρα και από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα μετράει πολλές και εξαιρετικές σημαντικές συνεργασίες με τους Θάνο Μικρούτσικο, Δημήτρη Μητροπάνο, Μανώλη Λιδάκη, Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Κούτρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή κ.α.

Οι ζωντανές παραστάσεις της είναι πάντα ξεχωριστές και πρωτοποριακές αλλάζοντας τα δεδομένα των παραστάσεων των μουσικών σκηνών,  αφού συνηθίζει να συνεργάζεται με σπουδαίους σκηνοθέτες με αποτέλεσμα οι Live  εμανίσεις της σε μουσικές σκηνές και μεγάλους συναυλιακούς χώρους να είναι πάντα Sold out.

Το Σάββατο λοιπόν στις 16 Απριλίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών έρχεται στο Royal Theater για μια μοναδική παράσταση :

 

Στα έγχορδα ο Νίκος Πασσαλίδης , στις κιθάρες ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας , στο ακορντεόν ο Ντίνος Χατζηιορδάνου , στο μπάσο ο Παρασκευάς Κίτσος, στα τύμπανα ο Γιάννης Αγγελόπουλος και στα πνευστά ο Γιάννης Οικονομίδης .

 

Τιμή εισιτηρίου :12 Ευρώ στην προπώληση και 15 Ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9μ.μ. και η συναυλία αρχίζει στις 10μ.μ.

 

Προπώληση : Στα βιβλιοπωλεία ”Γωνιά του Βιβλίου” , ”Discover” , στο Mousikon, Sidoux, στον Φάρο και στο Queen

04

04b