25
Oct

Η Μαρία Ρούτση επιστρέφει… από καρδιάς!

Η Μαρία Ρούτση επιστρέφει «Από καρδιάς» στο Royal

 

Κάθε Σάββατο στη μουσική σκηνή του Steak bar

 

” Από καρδιάς ” είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης με τη Μαρία Ρούτση στη μουσική σκηνή του Steak Bar στο Royal για το φετινό χειμώνα.

 

Μετά από την επιτυχημένη περσινή παράσταση ” Τραγούδια στο Φως ” η ερμηνεύτρια παρουσιάζει αυτή τη φορά την καινούρια της μουσική παράσταση τραγουδώντας από καρδιάς.

 

Η Μαρία Ρούτση παρέα με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο στο πιάνο, τον Τάσο Σχίζα στο ακορντεόν, τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο μαντολίνο, τρίχορδο μπουζούκι και λαούτο και τον Αργύρη Μανιάτη στην κιθάρα και το τραγούδι, επιλέγει σ’ αυτό το πρόγραμμα να συμπεριλάβει πολλά αγαπημένα τραγούδια, που κρατάμε στην καρδιά μας σαν παλιές αγάπες με χαρά και νοσταλγία.

 

Με ιδιαίτερη εκφραστικότητα μεταδίδει τον ενθουσιασμό της και χαρίζει ερμηνείες με ζωντάνια σε τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Γ. Ζαμπέτα, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοίζου, Σ. Κραουνάκη, Σ. Κουγιουμτζή ενώ δε λείπουν και απρόσμενες επιλογές. Έτσι, οι Doors και η Etta James ”συνδιαλέγονται” αρμονικά με τον G. Bregovic και τον L. Cohen και ο Μ. Θεοδωράκης με τον Β. Τσιτσάνη και τον Μ. Χιώτη σ’ ένα πρόγραμμα που παρασύρει τους ακροατές στο δικό της μουσικό ταξίδι.

 

Από αυτό το Σάββατο 26 Oκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 22.30 στο Steak bar του Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, στην Πάτρα.

 

Είσοδος Ελεύθερη  – Κρατήσεις: 2610 310120

 

 

Info:

Η Μαρία Ρούτση έχει συνεργαστεί με αξιόλογους μουσικούς, ερμηνεύοντας τραγούδια από το φάσμα της έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ενώ έχει συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας με διάφορες μουσικές παραστάσεις.

Το 2015-2016 συνεργάστηκε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στη θεατρική παράσταση “Η ζωή του Γαλιλαίου” σε σκηνοθεσία Κ. Καζάκου, ερμηνεύοντας τραγούδια σε σύνθεση Δ. Τσακνή και το 2017 στη μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Κόσμος Άνω Κάτω” σε σκηνοθεσία M. Seibel στο Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων”.

Συμμετέχει στο δίσκο “Μνήμη Κύματος” σε ποίηση Δ. Καρατζά και σύνθεση Ν. Μπαλή με το Μουσικό Εργαστήρι Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας. Συμμετείχε στις συναυλίες summERTime της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο στην  Αγία Παρασκευή και στην εκπομπή της ΕΡΤ ” Στα τραγούδια λέμε ναι” .