24
Dec

Λαμπερά Χριστούγεννα με τη Νίνα Λοτσάρη στο Royal

Το Royal Theater ετοίμασε μια ξεχωριστή πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σας: Τη Νίνα Λοτσάρη!

Θέλαμε να δώσουμε λάμψη στις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Θέλαμε η επιστροφή της Νίνας Λοτσάρη στην πόλη της να συνδυαστεί με τη vintage διάθεση των ημερών. Θέλουμε να σας δώσουμε κάτι που θα θυμάστε για καιρό!

Στο ρεβεγιόν της παραμονής Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου και ανήμερα τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου, η Νίνα Λοτσάρη με τους μουσικούς της και τους Passepartout, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που θα εκπλήξει πολλούς, βασισμένη στην ευρύτητα του ρεπερτορίου της και στην θαλπωρή των ημερών. Ένα βαριετέ – σήμα κατατεθέν μιας performer με εξαιρετικές δυνατότητες.

Σε μια βραδιά – ρεβεγιόν, η παράσταση της 24ης Δεκεμβρίου θα είναι ανάλογα διαμορφωμένη για να συνοδεύσει το εορταστικό δείπνο, ενώ το Royal θα «μεταμορφωθεί» σε μουσική σκηνή για την παράσταση της 25ης Δεκεμβρίου.

Aυτά τα Χριστούγεννα φοράμε τα καλά μας χαμόγελα, βάζουμε λίγη «χρυσόσκονη» στη ζωή μας, αφήνουμε τη Νίνα Λοτσάρη να αναλάβει τον ρόλο για τον οποίο τόσο πολύ έχει διακριθεί και σας περιμένουμε για δύο βραδιές αξέχαστες και γιορτινές, θετικές και λαμπερές, σε έναν χώρο ιδανικό για το μουσικό θέαμα που μας ετοιμάζουν.

 

Περισσότερες πληροφορίες: 2610 310120, 6934605584