31
May

Η Idra Kayne στο επίσημο opening του Κήπου του Royal

Η αληθινή soul funk ντίβα επιστρέφει στο Royal, αυτή την φορά για να μας παρουσιάσει ένα χορευτικότατο live, γιορτάζοντας έτσι την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στον πανέμορφο Κήπο!

 

Την Πέμπτη 31 Μαϊου στον Κήπο του Royal η Idra Kayne και το 4μελές σχήμα της, θα παρουσιάσει τα τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και όλα εκείνα που η ίδια θέλει και την επηρεάζουν μουσικά!

 

Η Idra Kayne επιστρέφει με νέο άλμπουμ, μετά το Don’t Walk Away του 2012, με τίτλο MIC DROP και ένα άκρως χορευτικό setlist. Θα είναι ένα live με πολλές αναφορές στα 90’s, αλλά και επιλογές από τραγούδια καλλιτεχνών που η ίδια έχει αγαπήσει και διασκευάσει!

 

Η Idra Kayne είναι με βεβαιότητα η soul funk queen της χώρας και της καρδιάς μας. Γεννημένη στην Αθήνα από πατέρα Ουγκαντέζο και μητέρα Ελληνίδα, η Idra άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από τα 2000, με εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Το 2007 εμφανίστηκε ως support act των De La Soul στο φεστιβάλ “Meet The Streets” στο Rotterdam και από το 2008 έως και σήμερα συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις.

 

Tον Ιανουάριο του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Don’t Walk Away», με το ομότιτλο πρώτο single της να επιλέγεται σαν τραγούδι τριμήνου από το Jumping Fish, ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε ως opening act στη συναυλία των The Heavy. Εκτός από τις εμφανίσεις της σε μεγάλες μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας (Gazarte, Σταυρός του Νότου, Principal, Royal κλπ) η Idra Kayne ασχολείται ενεργά και με το θέατρο από το 2011, έχοντας πάρει μέρος στην οπερέττα “Η Κόρη της Καταιγίδος” (2011), στα μιούζικαλ RENT (2012), FAME (2013) ΑΝΝΙΕ (2013), PRISCILLA (2014) και SWEET CHARITY (2016-2018) και στις παιδικές παραστάσεις “Το Βιβλίο των Θρύλων” και   Το Δέντρο της Γνώσης”

 

Πέμπτη 31 Μαϊου 2018

Στον Κήπο του Royal Τheater, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

 

Είσοδος Ελεύθερη / Πληροφορίες – Κρατήσεις : 2610 310120