30
Aug

Ελένη Πέτα – Γιάννης Μαθές στον ΚΗΠΟ!

Η Ελένη Πέτα , μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της και ο ταλαντούχος ερμηνευτής – συνθέτης Γιάννης Μαθές, συναντιούνται στη σκηνή του ΚΗΠΟΥ του Royal την Παρασκευή 30 Αυγούστου σε μια «ιδιαίτερη» μουσική περιπλάνηση.

Ένας μουσικός συνεχής «διάλογος» επί σκηνής όπου μια ξενόγλωσση μπόσα νόβα μπλέκεται με μια ελληνική, ένα πορτογαλικό fados με ένα ηπειρωτικό, μια ταραντέλα με ένα θρακιώτικο σκοπό και ρυθμικές μελωδίες του Piazzola που συναντούν την ατμοσφαιρική γοητεία του Χατζιδάκι.

Το Syggένεια πρόject  πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στον κήπο του Μεγάρου στην Αθήνα κι ενθουσίασε όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Τον ίδιο “αέρα” αναμένεται να φέρουν και στην πόλη μας οι δύο ερμηνευτές.

Μαζί τους 6 εξαιρετικοί σολίστες συνθέτουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι !

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ, η Ελένη Πέτα και ο Γιάννης Μαθές ανεβαίνουν στη μουσική σκηνή του ΚΗΠΟΥ μ’ ένα πρόγραμμα που θα μας μαγέψει!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Πιάνο, πλήκτρα: Γιάννης Καφετζόπουλος

Κιθάρες: Κώστας Σμόνος

Ούτι, λαούτο, μαντολίνο: Γιώργος Παππάς

Σαξόφωνο : Χρήστος Κυριαζής

Κοντραμπάσο: Γιάννης Πλαγιαννάκος

Τύμπανα: Βασίλης Γιασλακιώτης

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Παππάς, Γιάννης Μαθές

Επιμέλεια προγράμματος: Μάνος Σαγκρής – Γιάννης Μαθές

 

Info:

Παρασκευή 30 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ

ΚΗΠΟΣ – Royal Τheater, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Προπώληση: 10 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Discover Bookstore (στενάκι Βούρβαχη 3-5), Γωνιά του Βιβλίου (Αγίου Νικολάου 32), Queen Café (πλ. Υψηλών Αλωνίων), Φάρος εν Πάτραις.

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610 310120