29
Nov

Αναβολή και νέα ημερομηνία για Χατζηνάσιο & Θεοφάνους.

Λόγω έκτακτων υποχρεώσεων των κ.κ Γιώργου Χατζηνάσιου και Γιώργου Θεοφάνους, η εμφάνισή τους στην Πάτρα, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, μετατίθεται σε νέα ημερομηνία και θα πραγματοποιηθεί στη Μουσική Σκηνή του Royal την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου του 2017.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από την προπώληση, μπορούν να τα εξαργυρώσουν στα σημεία από τα οποία τα προμηθεύτηκαν.

 

Η εκδήλωση όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους.

Δύο συνθέτες, δύο πιάνα, αναρίθμητα τραγούδια.

Δύο σπουδαίες διαδρομές που τέμνονται στην Κεντρική Μουσική σκηνή του Royal την Τρίτη 29 Νοεμβρίου!

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, εκπρόσωποι δύο διαφορετικών γενιών που ο καθένας έχει χαράξει την προσωπική καταξιωμένη πορεία του, διασταυρώνουν την πείρα και την καριέρα τους σε μία σπάνια συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Η κεντρική μουσική σκηνή του Royal θα υποδεχθεί μετά χαράς τις δύο μουσικές προσωπικότητες για να κατακλύσουν την ατμόσφαιρα με τις διαχρονικές και μεγάλες επιτυχίες του χθες και του σήμερα που απλόχερα μας έχουν χαρίσει.

Με αφετηρία τα ασπρόμαυρα πλήκτρα του πιάνου, οι δύο μουσικοσυνθέτες θα αφηγηθούν δια της μουσικής οδού πως «Ο δικός τους ο δρόμος» τους οδήγησε σε μία σπουδαία διαδρομή.
Μία διαδρομή που τους τοποθετεί αντίκρυ, πάντα στο πιάνο, για να δημιουργήσουν ένα θεσπέσιο μωσαϊκό τραγουδιών μέσα από την αντίστιξη του ρεπερτορίου του.

Μαζί τους οι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανακίδη.

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στο Royal στην Ακτή Δυμαίων 53

Έναρξη προγράμματος: 11:30 μ.μ.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120, 6934605584, 6951657888
Προπώληση: 13 Ευρώ – Είσοδος: 15 Ευρώ

Σημεία Προπώλησης: Φάρος, Queen Cafe Bistrot, Discover your way, Γωνιά του Βιβλίου, Οπτικά Καραμούζης

xatzinasiostheofanouspatras