02
Mar

Βάλε το ντόμινο και πάμε στο χορό!

Σήμα κατατεθέν του Πατρινού Καρναβαλιού με μια περίεργη, ιδιαίτερη γοητεία, οι χοροί των Μπουρμπουλιών αρχίζουν την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο RoyalTheater τον φετινό τόπο συνάντησης των φανατικών φίλων τους, συνεχίζοντας μια πολύχρονη παράδοση.

Τα μαύρα ντόμινο τυλιγμένα στην ανωνυμία θα καλέσουν και πάλι τους άνδρες σε συναντήσεις γεμάτες μυστήριο , κέφι και διάθεση καρναβαλιού . Έθιμο αποκλειστικά Πατρινό τα Μπουρμπούλια ξεκίνησαν ως απογευματινός χορός με τις ντάμες να προσέρχονται ελεύθερα , χωρίς εισιτήριο και βεβαίως χωρίς συνοδό αλλά με μαύρο μακρύ ντόμινο με κουκούλα και μάσκα για να μην αναγνωρίζονται . Είχαν και έχουν ακόμα την πρωτοβουλία στην εκλογή καβαλιέρου για τον χορό .

Την Τετάρτη λοιπόν 2 Μαρτίου στις 9 το βράδυ φορέστε μαύρο ντόμινο οι γυναίκες , βραδινό ένδυμα οι άνδρες  – έτσι για να τιμήσουμε την παράδοση – και ελάτε στο RoyalTheater για ένα ξέφρενο καρναβαλικό γλέντι με μια εξαιρετική Πατρινή μπάντα που αποτελείται από :

Γιώργος Παράμερος  – Κιθάρα και Τραγούδι

Μαρίτα Μιχαλοπούλου – Τραγούδι

Μαρία Φάκου – Τραγούδι

Ανδρέας Βούλγαρης – Πλήκτρα

Παναγιώτης Αθανασίου – Σαξόφωνο και Τουμπερλέκι

Αρτέμης Μπεκρόπουλος – Μπάσο

 

Η είσοδος για τους άνδρες θα είναι 10 Ευρώ με ένα ποτό . Για τις γυναίκες η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ στην περίπτωση που βρεθείτε χωρίς ντόμινο , θα παρέχεται στην είσοδο δωρεάν μέχρι εξαντλήσεως .

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις Τηλέφωνα : 2610-310020

Από 10:00π.μ – 3:00μ.μ και 6:00μ.μ – 9:00μ.μ

 

03a

03b