14
Aug

” Τραγούδια στο Φως… του Φεγγαριού ” με τη Μαρία Ρούτση στον ΚΗΠΟ

Η Μαρία Ρούτση έρχεται την Τετάρτη 14 Αυγούστου στη μουσική σκήνη του ΚΗΠΟΥ με τα ” Τραγούδια στο Φως… του Φεγγαριού “, ένα ανατρεπτικό live με συντροφιά το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Η αγαπημένη μουσική παράσταση του χειμώνα που μας πέρασε ” Τραγούδια στο Φως ” και που παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον το κοινό, επιστρέφει δυναμικά αυτή τη φορά με καλοκαιρινή διάθεση για μία και μοναδική εμφάνιση.

H πάντα εκφραστική ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα ανανεωμένο και καλοκαιρινό πρόγραμμα υπό το φως της Πανσελήνου, με αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και υπόσχεται να μας ταξιδέψει από τις μακρινές θάλασσες του Ν. Καββαδία  στη “Μεσόγειο” του Ζ. Μουστακί, από την Ιταλία του N. Rota με το “Canzone Arrabbiata” στη “Θαλασσογραφία” του Δ. Σαββόπουλου, από τη Γαλλία του Jacques Brel με το “Ne me quitte pas” στη “Μικρή Πατρίδα” του Γ. Ανδρέου και ύστερα στα αγαπημένα λαϊκά του Γ. Ζαμπέτα, του Μ. Θεοδωράκη, του Σ. Ξαρχάκου, του Μ. Λοϊζου κ.ά.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι οι σπουδαίοι μουσικοί: Ανδρέας Ζαφειρόπουλος (πιάνο), Τάσος Σχίζας (ακορντεόν) και Γιώργος Παπαγεωργίου (μαντολίνο, λαούτο, μπουζούκι).

Tετάρτη 14 Αυγούστου, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Κρατήσεις: 2610 310120